ساختار ممبران آب شیرین کن

ساختار ممبران آب شیرین کن

ساختار ممبران آب شیرین کن اغلب به صورت ورقه های مسطح بوده که در بین آن ها شبکه جداکننده توری شکلی که وظیفه توزیع بهتر آب و همچنین حمایت غشا در برابر فشار زیاد را نیز دارد، قرار می گیرد. این صفحه ها از سه طرف به یکدیگر چسبانده شده و طرف باز به استوانه سوراخ داری متصل می گردد. سپس این صفحه ها به دور استوانه مرکزی سوراخ دار پیچانده شده و ساختار غشایی را تشکیل می دهند.

ساختار غشا آب شیرین کن
ساختار غشا آب شیرین کن

در عمل، آب تغذیه کننده از یک انتهای المان غشایی با فشار وارد شده و در بین سطوح فعال جریان می یابد. شبکه جداکننده بین سطوح غشا، آشفتگی را افزایش داده، بنابراین نمک های جدا شده در یک محلول تحت فشار غلیظ شده، خارج می شوند. در پی جریان مارپیچی که در کانال بین دو صفحه غشا ایجاد می شود، آب خالص در غشا نفوذ کرده و در لوله مرکزی و در فشاری در حد فشار اتمسفر جریان می یابد.

اگرچه ساختارهای ممبران قطری بین 2 تا 17 اینچ دارند ولی مرسوم ترین آنها دارای قطر اسمی 8 اینچ و طول 40 تا 60 اینچ است.

به منظور ایجاد مدول غشایی، شش تا هشت المان غشایی مارپیچ، در یک بدنه سیلندر فشار قوی نصب می گردد. لوله مرکزی به یکدیگر متصل بوده و با نگهدارنده ای در داخل بدنه جا می گیرد تا در اثر آب ورودی تحت فشار تغییر شکل ندهد. مدول غشایی نیز دارای آب بند، درپوش و دریچه هایی است که لوله های آب ورودی، خروجی شوراب و آب شیرین بوسیله لوله به این دریچه ها وصل می شوند.

بدنه سیلندری معمولا از ترکیبات فایبرگلاس ساخته شده، اما در انواع استیل ضدزنگ نیز موجود است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید